Gevonden Worden in Google Met Onze SEO Strategie

seo uitbestedenOnze aanpak

We zijn al geruime tijd actief met het optimaliseren van websites voor onze klanten en het aanmelden van door ons geoptimaliseerde websites bij zoekmachines. Dit doen we zonder al teveel aanpassingen aan uw bestaande website! Er zullen wel strategisch enkele zoekwoorden meoten worden geplaatst op bestaande en eventueel nieuwe pagina. Wanneer zoekwoorden waarvoor u wilt scoren niet voorkomen op uw site is het erg moeilijk om te ranken en kunt u dus haast niet gevonden worden in Google.

We hebben door de loop van de tijd onze werkwijze weten te verfijnen en te bundelen in een stappenplan. Dit stappenplan wordt door ons gehanteerd om een website zo optimaal mogelijk vindbaar te maken voor zoekmachines, en verzekert u van succes. Doordat het optimaliseren, aanmelden en het volgen van door ons gepositioneerde websites onze dagelijkse bezigheid is, is onze aanpak en ons stappenplan altijd up-to-date en van deze tijd.

Hieronder hebben we een aantal van onze stappen uit ons stappenplan beschreven. Gewoon om u een indruk te geven van onze grondige aanpak.

SEO Strategie Stappenplan:

 • Bepalen belangrijkste zoekwoorden
  Eerst gaan we onderzoeken wat de belangrijkste zoekwoorden (of combinatie daarvan) voor uw site(s). Dit moet precies aansluiten bij de niche die u bedient in de markt. We hebben marketing en bedrijfskundige specialisten in ons bedrijf die daarbij advies geven.
 • Analyseren van uw site(s)
  Daarna kijken we altijd naar uw site(s): wat is de huidige ranking score voor de zoekwoorden? Dit is zeer belangrijk om te meten aangezien we in de top 3 willen belanden van de zoekmachine Google.nl.
 • Analyse backlink profiel
  Hoge Google rankings krijgt u onder meer door de hoeveelheid sites die naar uw site linken. Het is goed mogelijk dat uw link profiel verbeterd moet worden, voordat het zin heeft om verder te gaan. Daarnaast analyseren we waar de concurrentie haar sterkste backlinks vandaan haalt.
 • Beginnen met optimalisatie
  Nu weten we dat we u kunnen helpen, en op basis van welke zoekwoorden. Het daadwerkelijk optimaliseren kan beginnen. Dit is een bewerkelijk proces, waarbij de zoekmachines verteld wordt waar u precies heel erg goed in bent. Dit proces bestaat uit diverse componenten, die onze aanpak uniek maken. Ook het aanmelden bij de door ons belangrijk geachte bedrijvengidsen vindt hier plaats.
 • Meten is weten
  Het meeste werk is nu verricht. Regelmatig kijken we of de voortgang overeenkomt met de verwachtingen. Alles verandert continue, dus we moeten regelmatig checken. Indien nodig vinden er bijstellingen plaats op de in de vorige stap uitgevoerde aktiviteiten.

Jaarlijks wordt gekeken wat de stand van zaken is, en waar weer bijstellingen nodig zijn. De concurrentie heeft natuurlijk niet stilgezeten, en u natuurlijk ook niet. Daarnaast moeten we rekening houden met de updates van de zoekmachines zelf.
Zonder jaarlijks onderhoud bent u er zeker van dat u zakt in de zoekresultaten lijsten van de zoekmachines!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het zoekmachine optimalisatie traject dat wij voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor een scherpe offerte op maat!