Gratis Website Zoekwoorden Positie Scan

Test nu gratis uw website┬┤s ranking score in Google

Hoe staat het met de positionering van uw website? Met andere woorden, wordt uw website wel gevonden op de trefwoorden die uw producten en/of diensten omschrijven. Trefwoorden zijn de karakteriserende woorden voor uw website of bedrijf waarmee u bij zoekmachines gevonden wilt worden. Denk hierbij aan de woorden die het best het diensten- of productenaanbod van uw bedrijf beschrijven. Het is belangrijk die trefwoorden te bepalen die een internetgebruiker zou gebruiken om uw diensten of producten te zoeken.

Met de volgende tool kunt u gratis tot 50 zoekwoorden automatisch elke dag laten checken op ranking positie in de door u aangegeven lokale Google variant. Erg handig dus want je hoeft slechts eenmalig je zoekwoorden en URL(s) op te geven en de tool gaat automatisch voor je aan de slag. Je kunt inloggen op de site of op je mobiele telefoon de rankings checken wanneer je de mobiele app hebt gedownload op je smartphone. Erg handig is ook dat je automatische email alerts kunt instellen wanneer je site in of buiten een bepaalde top positie komt of gaat. Ook kun je automatische per mail de ranking rapporten naar jezelf en/of je klanten laten opsturen. Een echte time-saver dus en je gaat hierdoor betere resultaten halen omdat je alles beter kunt bijhouden en meer gefocussed bent op de zoekwoorden die belangrijk zijn.

dashboard-gratis-rank-tracker

Liever Professioneel Uitbesteden?

Vul onderstaand formulier in, geef uw website url op en de zoekwoorden die u belangrijk vindt en we sturen u een e-mail met de ranking resultaten en geven u gratis tips mee hoe u hoger in Google kunt komen en welke zoekwoorden eenvoudig zijn om hoger mee in Google te komen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht